I slutet av december så bokade jag buss och hotell för att kunna gå på Älvsjömässan och då även på Svenska Hoyasällskapets årsmöte. Jag tänkte att eftersom det blir i slutet av mars så blir det troligtvis i slutet av en kurs och då brukar vi ha tenta-inläsning och inte några obligatoriska moment i kursen. Tanken var då att jag skulle åka på fredag morgon ner till Christina och kliva på bussen samtidigt som henne. Så var det tänkt!

Jo Tjena!!!!

Idag fick vi schemat för nästa kurs. Inte nog med att vi bara fått en endaste inläsningsdag inför tentan utan den ena jäkla fredagen som jag skulle behöva vara ledig.. ja då har de planerat in en obligatorisk laboration. Inte en halvdags-labb utan hela jäkla dagen!! Från kl 08.30 till 16.00!! På en fredag!! Och på givetvis på den fredagen som jag skulle fara till mässan. smiley

Happ vad göra? Jag hade ju sett fram emot resan såå. Jag har ju redan betalt, allt var ju klart! Sambon såg att jag var lite ledsen så han tyckte att jag skulle försöka hitta en billig flygbiljett. Efter en liten stunds letande så hittade jag en biljett från Umeå till Arlanda med Norweigian för 500 kr. Så den köpte jag!

Min mässa är räddad!! Lite halvdyrt blev det och jag lär vara totalt utmattad när jag väl kommer ner. Hoppas att det är sköna sängar på hotellet!

Men kontentan av det hela är att studier och att sen försöka ha ett liv utöver går bara inte. Men jag vägrar!!! Jag måste få leva och njuta av både min familj och mina hoyor!