Idasg var jasg ledig från universitetet (som om man någonsin är det) och tog beslutet att nu skulle jag ordna upp mitt kaos i alla sticklingar som stod på sticklingshyllan.

Där fanns inte bara mina egna som stått sen oktober fram tills nu utan även de som jag sålt på tradera men jag hade inte märkt nån av dem som vem som skulle ha vilken kunde ju bli spännande att reda ut smiley

Jag började med att ta ut alla sticklingar och vaser i köket, sen tog jag hand om tradera-sticklingarna och märkte upp dem med det alias som köpt dem. Så nu är den röran ordnad. Blev 5 vaser fulla med sticklingar bara det.

Sen var det mina egna kvar.. att de överlevt hela vintern är ju ett under bara det. Är faktiskt bara en som dog och det är ju ganska förståligt.

14 stycken blev det som skulle planteras och alla fick varsin självvattnade kruka utom 2 st obscuror som jag planterade ihop i en självvattnade orthex-ampel.

Dessa fick kruka och jord idag:

H. incrassata, H. dennisii (som faktiskt också blev samplanterad i en kruka med vad jag trooor är dennisii, nya äkta dennisii är väl uppmärkt), H. lacunosa ’Giant’, H. lacunosa ’Perangin Waterfall’, H. obscura småbladig, H. obscura IML 1003 Philippines, H. lambii, H. multiflora NS00-005, H. sp. PG 04 (mini-wayettii), H. kentiana, H. quinqenervia, H. hypolasia, H. sp. aff. griffithi och sist men inte minst H. paziae.

Det tog en liten stund att få ordning på allt men ack så skönt det är. Nu är det bara mina DL-sticklingar från i höstas som ska fixas till. De ligger fortfarande kvar i akvariumet med vitmossa. Får kanske bli ett projekt nästa vecka. Tror inte att jag hinner innan dess.